Uusi kausi alkaa

Neljän yön päästä pitäisi startata 2016 syyskausi. Ohjelmassa on siis Jämin Syysajot, ja 2 x 4,2 KM DR4-luokassa. Ensimmäistä kertaa kilpailemme perättäisinä päivinä, joten välissä on luvassa myös telttayö. Varustautuminen ja pakkaaminen on jo alkanut, mutta joitakin varustehankintoja on vielä tekemättä.

Viime kausi lopetettiin vajaalla tiimillä Windyn tiineyden takia. Nyt näyttää siltä että uusi kausi startataan samoissa tunnelmissa, koska neidillä on juoksut ja se tarkoittaa että urosten treeneistä (eikä siis todennäköisesti kisoistakaan) tule yhtään mitään. Tänään piti ajaa viimeinen vauhtilenkki, mutta näköjään kiima on jo siinä pisteessä että urosten pää menee auttamattomasti sekaisin. Näillä näkymin kilpailemme siis kolmella uroksella ja Windy jää kotiin vahtimaan pentuja.

On tässä sentään jotain positiivistakin. Kesän ja alkusyksyn treenit ovat olleet ihan eri tasolla kuin viime keväänä. Tuloskehitystäkin siis voisi ainakin siitä vinkkelistä katsoen odottaa. Ja onpahan nyt ainakin vertailukelpoinen tulos kevät- ja syyskisoissa, kun matkaan lähdetään samalla kokoonpanolla. Toivottavasti seuraaviin kisoihin päästäisiin jo neljän koiran voimin. Vaikka isäntä onkin kiloja tiputtanut, on niitä silti kolmelle koiralle enemmän kuin tarpeeksi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close